Adverteren op Facebook.

Adverteren op het grootste social media platform.

Adverteren op Facebook.

Wil je je klanten aanspreken? Of nieuwe klanten bereiken? Adverteren op Facebook is de perfecte manier! Facebook is namelijk een sociaal platform waarop miljoenen mensen in Nederland ontzettend veel foto’s, berichten en informatie delen. Doordat iedereen zoveel informatie deelt weet Facebook heel veel van deze Facebook-gebruikers. Daarbij bestaan er binnen Facebook verbazingwekkende target-mogelijkheden. Daardoor is het mogelijk een heel gerichte en bijna persoonlijke advertentie te laten zien aan onze doelgroep. Samen met jou stellen we een social media plan op. Vervolgens zoeken we naar de juiste en meest relevante doelgroep, waarna we deze aanspreken met de beste advertenties!

Waarom Online Harvest?

Waarom adverteren op Facebook?

Lees hieronder alles waarom je écht moet adverteren op Facebook.

Adverteren met een afbeelding en prijs

De kliks die je ontvangt op je Google Shopping advertentie zijn een stuk relevanter. Voordat de consument klikt op je advertentie hebben ze immers al een afbeelding en een prijs gezien.

Adverteren met individuele producten

Als er bijvoorbeeld maar één product in de aanbieding bij jou is, dan kun je dat ene product pushen in Google Shopping. Ook ben je in staat om relevanter te zijn, omdat je specifieke producten naar voren kunt brengen als de consument hierop zoekt.

Versterk je tekstuele Google Search advertenties

Google Shopping advertenties worden boven- of naast tekstuele advertenties in Google vertoond. Als je zowel in Google Shopping als Google tekst search zichtbaar bent, druk je de concurrentie weg en heb je zelf meer advertentieruimte!

Meer informatie?

Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bekijk hier een aantal overige diensten.

Wij willen je van alle gemakken voorzien.

Hulp nodig met één van onze diensten?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!
Neem contact op

Let's Harvest together.

Wij helpen je om het beste te halen uit al je advertenties.

Bekijk onze diensten