Adverteren op Google Shopping.

In Google adverteren met een productafbeelding.

Adverteren op Google Shopping.

Online zoeken doen we tegenwoordig bijna allemaal via Google. Om het voor de consument nóg gemakkelijker te maken, toont Google productafbeeldingen met een prijs in de zoekopdrachten. Op deze manier kun je in één oogopslag vinden wat je zoekt! De advertenties met afbeeldingen in de zoekresultaten van Google noemen we Google Shopping. Google laat naast een afbeelding van het product ook de titel van het product en de naam van de adverteerder zien. Hierdoor kun jij als klant nóg beter bepalen of dit het product is dat je zoekt en of je dit product bij deze aanbieder wil kopen.

We zien een stijgende trend in het klikgedrag op de Google Shopping resultaten. Steeds meer consumenten klikken namelijk eerder op een advertentie met een afbeelding, dan op een tekstuele advertentie zonder afbeelding. Overigens kun je als adverteerder zowel in de Google Shopping resultaten verschijnen als in de zoekresultaten zonder afbeelding.

Waarom Online Harvest?

Waarom adverteren op Google Shopping?

Lees hieronder alles waarom je écht moet adverteren op Google Shopping.

Adverteren met een afbeelding en prijs

De kliks die je ontvangt op je Google Shopping advertentie zijn een stuk relevanter. Voordat de consument klikt op je advertentie hebben ze immers al een afbeelding en een prijs gezien.

Adverteren met individuele producten

Als er bijvoorbeeld maar één product in de aanbieding bij jou is, dan kun je dat ene product pushen in Google Shopping. Ook ben je in staat om relevanter te zijn, omdat je specifieke producten naar voren kunt brengen als de consument hierop zoekt.

Versterk je tekstuele Google Search advertenties

Google Shopping advertenties worden boven- of naast tekstuele advertenties in Google vertoond. Als je zowel in Google Shopping als Google tekst search zichtbaar bent, druk je de concurrentie weg en heb je zelf meer advertentieruimte!

Meer informatie?

Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bekijk hier een aantal overige diensten.

Wij willen je van alle gemakken voorzien.

Hulp nodig met één van onze diensten?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!
Neem contact op

Let's Harvest together.

Wij helpen je om het beste te halen uit al je advertenties.

Bekijk onze diensten