Adverteren op Instagram.

Adverteren op het snelst groeiende social media platform.

Adverteren op Instagram.

Adverteren op Instagram is onmisbaar. Instagram is het snelst groeiende sociale platform. Vooral de jeugd tot 35 jaar is veel te vinden op het platform. Omdat Instagram bij Facebook hoort, zijn er ook op ‘Insta’ ontzettend veel targetmogelijkheden. We maken de advertenties passend en geschikt voor het medium. We gaan samen voor het maximale resultaat uit onze Instagram campagnes. Dit doen we door samen doelstellingen te bepalen, een juiste social media strategie te bepalen en gedurende de campagne-periode veel contact met jou als klant te hebben, zodat we snel kunnen schakelen.

Waarom Online Harvest?

Waarom adverteren op Instagram?

Lees hieronder alles waarom je écht moet adverteren op Instagram.

Veel targetmogelijkheden

Omdat Instagram is gekoppeld aan Facebook, zijn er ook binnen Instagram ontzettend veel targetmogelijkheden om jouw doelgroep te vinden en aan te spreken. Je kunt hierbij denken aan het aanspreken van websitebezoekers, je klantenbestand of mensen die mogelijk gedesinteresseerd zijn in je bedrijf.

Groot bereik

Er zijn in Nederland miljoenen mensen actief op Instagram. Een platform waarop dagelijks miljoenen foto’s en video’s worden gedeeld. Instagram is dan ook het snelst groeiende social media platform van vandaag. Mis de slag niet, en begin vandaag nog met adverteren!

Prestaties zijn meetbaar

Alle prestaties van de advertenties zijn te meten en inzichtelijk te maken. Je kunt hierbij denken aan het meten van de clicks op de advertentie, de impressies & aankopen. Zo weten we precies wat we met het advertentiebudget hebben bereikt.

Meer informatie?

Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bekijk hier een aantal overige diensten.

Wij willen je van alle gemakken voorzien.

Hulp nodig met één van onze diensten?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!
Neem contact op

Let's Harvest together.

Wij helpen je om het beste te halen uit al je advertenties.

Bekijk onze diensten