Adverteren op Snapchat.

Bereik jongeren via dit opkomende social media platform.

Adverteren op Snapchat.

Adverteren op Snapchat is de perfecte manier om jongeren te bereiken! Snapchat mag zichzelf na WhatsApp het sterkste social media platform noemen in de leeftijdscategorie 15-19 jaar. Op Snapchat blijven de jongeren uit het zicht van hun ouders, die ook vaak op Instagram en Facebook te vinden zijn. Ook in andere leeftijdsgroepen neemt het gebruik van Snapchat toe. Binnen Snapchat bestaan verschillende advertentievormen. Samen met jou zullen we de meest geschikte advertentievorm kiezen en inzetten. Op Snapchat moeten we creatief zijn om de jongeren op hun manier aan te spreken.

Waarom Online Harvest?

Waarom adverteren op Snapchat?

Lees hieronder alles waarom je écht moet adverteren op Snapchat.

Bereik een unieke doelgroep

Snapchat is populair onder jongeren! Jongeren tussen de 15-19 jaar zijn het meest actief op Snapchat, maar ook in de andere leeftijdscategorieën blijft Snapchat groeien. Een platform met een unieke doelgroep!

Verschillende advertentievormen

Binnen Snapchat zijn er veel verschillende mogelijkheden om te adverteren. De targetmogelijkheden zijn weer net even anders dan die van andere kanalen. Daarnaast kent Snapchat ook verschillende advertentievormen als Snap Ads, filters en lenzen.

Prestaties zijn meetbaar

Alle prestaties van de advertentie zijn te meten en inzichtelijk te maken. Je kunt hierbij denken aan impressies, clicks op de advertentie & aankopen. Zo zien we precies wat we met ons budget hebben bereikt.

Meer informatie?

Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bekijk hier een aantal overige diensten.

Wij willen je van alle gemakken voorzien.

Hulp nodig met één van onze diensten?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!
Neem contact op

Let's Harvest together.

Wij helpen je om het beste te halen uit al je advertenties.

Bekijk onze diensten