Starten met e-mail marketing.

Bereik doelgericht & kosteneffectief jouw doelgroep.

Starten met e-mail marketing.

E-mailmarketing is een online marketingstrategie waarbij promotie- of informatieve berichten via e-mail naar een groep mensen worden gestuurd. Het is een effectieve manier voor bedrijven om hun klanten en potentiële klanten te bereiken en te benaderen via het gebruik van e-mail. Voor de toepassing van e-mailmarketing maken wij gebruik van ActiveCampaign. Dit is een customer relationship management (CRM) en marketingplatform dat bedrijven helpt bij het beheren van en communiceren met hun klanten, prospects en leads. Het biedt een reeks functies, waaronder e-mailmarketing, marketingautomatisering, verkoopautomatisering en tools voor klantenservice. Het kan worden gebruikt door bedrijven van elke omvang, van kleine starters tot grote ondernemingen.

Waarom Online Harvest?

Waarom gebruikmaken van e-mailmarketing?

Lees hieronder waarom je écht moet starten met e-mailmarketing.

Gerichte targetting

Met e-mailmarketing kan je gerichte berichten sturen naar specifieke segmenten van je publiek, op basis van factoren zoals locatie, interesses of aankoopgeschiedenis.

Kosteneffectief

E-mailmarketing kan een kosteneffectieve manier zijn om klanten te bereiken en te binden, vooral in vergelijking met andere vormen van marketing zoals direct mail of adverteren.

Meetbare resultaten

Systemen voor e-mailmarketing bieden gedetailleerde rapporten over de prestaties van e-mailcampagnes, zodat je statistieken zoals open rates, click-through rates en conversies kunt bijhouden.

Meer informatie?

Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bekijk hier een aantal overige diensten.

Wij willen je van alle gemakken voorzien.

Hulp nodig met één van onze diensten?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!
Neem contact op

Let's Harvest together.

Wij helpen je om het beste te halen uit al je advertenties.

Bekijk onze diensten