Selecteer een pagina

Klantcase.

LeJean. De online slager.

Klantcase: LeJean.

Situatie
Als LeJean zijn we in mei 2017 begonnen met de online verkoop van kwalitatief vlees. Wij wilden LeJean neerzetten als een ambachtelijke online slager en premium merk. Wij stapten hiermee in een relatief nieuwe markt. De consument moest er daarom van overtuigd worden dat het online bestellen van vlees tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld is.

Uitdaging 
De vraag die wij aan Online Harvest hebben gesteld is de online zichtbaarheid van LeJean te vergroten en hiermee het aantal aankopen op de website te laten stijgen.

Resultaat
Verkeer naar de website gestegen (51%) 
De juiste boodschap gecommuniceerd
Verkoop is gestegen (34%) 

Waarom de aanpak zo succesvol was
Samen met Online Harvest zijn we als eerst begonnen met het in kaart brengen van de customer journey; de online reis van de klant. Wij wilden hiermee inzichtelijk krijgen hoe we de klant vanaf het eerste contactmoment konden aanmoedigen tot een aankoop. 

De strategie die Online Harvest heeft ontwikkeld past helemaal bij ons en heeft écht z’n vruchten afgeworpen. Ze hebben ervoor kunnen zorgen dat Google, Facebook & Instagram perfect samenwerken. De klant krijgt nu verschillende advertenties te zien die relevant zijn op dat moment en aansluit op zijn of haar interesses.

We hebben er samen met Online Harvest ook voor kunnen zorgen dat we de identiteit van het bedrijf op de juiste wijze konden uitdragen in alle kanalen. Daarmee hebben we creatief kunnen inspelen op de verschillende events, acties en seizoenen.

Bereikte doelen.

Verkeer naar de website gestegen met 51%.

De juiste boodschap gecommuniceerd.

Verkoop gestegen met 34%.

Ook zo’n gave case bouwen?

Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

[wpforms id="480"]

Hulp nodig met één van onze diensten?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!

Let's harvest together.

We helpen je om het beste te halen uit al je advertenties

Online Harvest