Ons online oogst team.

Bij ons werken échte specialisten.

Alles wat je over ons moet weten.

Bekijk hieronder onze kernwaarden.

Persoonlijk

Persoonlijk contact maakt dat er snel geschakeld kan worden. Een goede samenwerkingsrelatie ontstaat als er persoonlijke aandacht is. Als online marketingbureau willen we ons onderscheiden ten opzichte van de markt, door sterke relaties met onze klanten aan te gaan. We geloven namelijk écht in sterke relaties met onze klanten!

Win-win

Een samenwerking tussen twee partijen kan alleen maar succesvol zijn als er een win-win situatie is voor beide partijen. We zijn daarom altijd op zoek naar een samenwerking waarin er gelijkwaardigheid is en waarbij beide partijen groeien. Zowel onze klanten als Online Harvest moeten er op vooruitgaan tijdens de samenwerking.

Resultaat gericht

Door het persoonlijk contact en door de win-win insteek die we hanteren proberen we het proces voor de klant en voor onszelf zo soepel mogelijk te laten verlopen. We geloven dat succes en een goed resultaat slechts een bijproduct is van een goede, persoonlijke en gelijkwaardige samenwerking!

Onze online missie en visie.

Wij willen jou helpen en ontzorgen.

Online Harvest heeft als missie om opdrachtgevers te helpen maximaal rendement te behalen op online marketing vlak. Onze persoonlijke benadering staat hierin altijd centraal. Als Online Harvest geloven we op de lange termijn in een succesvolle relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Succes voor de klant betekent succes voor Online Harvest. Succes vier je samen en als het tegenzit, dan zetten we alle zeilen bij, want ondernemen doe je samen!

Let's Harvest together.

Wij helpen je om het beste te halen uit al je advertenties.

Bekijk onze diensten