Selecteer een pagina

Ashvien.

“Life is temporary, make it count eternally.”

Over Ashvien.

Oprichter Online Harvest.

Het begin

Na vier jaar te hebben gewerkt bij één van de grootste marketingbureaus in Nederland zag ik een uitdaging in het opzetten van een eigen bedrijf. Het had allemaal heel anders kunnen lopen, want eigenlijk ben ik in dit vak gerold, doordat ik een oude bekende tegenkwam die in online marketing actief was. Na een invite via LinkedIn is het balletje gaan rollen… and now we are here.

Mensen in nood helpen

Naast mijn werk bij Online Harvest heb ik een andere missie in mijn leven: namelijk mensen in geestelijke en fysieke nood te helpen. Geïnspireerd door mijn geloof in Jezus, sta ik regelmatig in de favela’s in Zuid Amerika of in Afrika voedselpakketten uit te delen. Dit geeft ontzettend veel voldoening. Naast het uitdelen van voedselpakketten mag ik vanuit mijn christelijke achtergrond ook spreken in binnen- en buitenland. Iets wat ik geweldig vind om te doen.

Ik geniet van elke dag

Voetballen is sinds kleins af aan mijn passie. Volgens mij heb ik op elke positie gespeeld, maar links voorin is eigenlijk de afgelopen jaren mijn favoriete positie. Gezelligheid en eten, en vooral lekker eten, vind ik belangrijk. Ik probeer goed te letten op een gezonde work life balance, daarom staat genieten van het leven centraal in mijn leven. Ik probeer oprecht te genieten van elke dag!

Een kijkje in het leven van…

Neem een kijkje in het leven van Ashvien Jitan.

Collage Ashvien Jitan

Bekijk hier een aantal diensten.

Wij willen je van alle gemakken voorzien.

Adverteren op Bing

Adverteren op een opkomende zoekmachine met Microsoft Ads.

Adverteren op Google Shopping

In Google adverteren met een productafbeelding.

Adverteren op Google

Meer leads of meer omzet door te adverteren op Google.

Hulp nodig met één van onze diensten?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!

Let's harvest together.

We helpen je om het beste te halen uit al je advertenties

Online Harvest