Over Ashvien.

Online marketing consultant

Het begin

Na vier jaar te hebben gewerkt bij één van de grootste marketingbureaus in Nederland zag ik een uitdaging in het opzetten van een eigen bedrijf. Het had allemaal heel anders kunnen lopen, want eigenlijk ben ik in dit vak gerold, doordat ik een oude bekende tegenkwam die in online marketing actief was. Na een invite via LinkedIn is het balletje gaan rollen… and now we are here.

Mensen in nood helpen

Naast mijn werk bij Online Harvest heb ik een andere missie in mijn leven: namelijk mensen in geestelijke en fysieke nood te helpen. Geïnspireerd door mijn geloof in Jezus, sta ik regelmatig in de favela’s in Zuid Amerika of in Afrika voedselpakketten uit te delen. Dit geeft ontzettend veel voldoening. Naast het uitdelen van voedselpakketten mag ik vanuit mijn christelijke achtergrond ook spreken in binnen- en buitenland. Iets wat ik geweldig vind om te doen.

Ik geniet van elke dag

Voetballen is sinds kleins af aan mijn passie. Volgens mij heb ik op elke positie gespeeld, maar links voorin is eigenlijk de afgelopen jaren mijn favoriete positie. Gezelligheid en eten, en vooral lekker eten, vind ik belangrijk. Ik probeer goed te letten op een gezonde work life balance, daarom staat genieten van het leven centraal in mijn leven. Ik probeer oprecht te genieten van elke dag!

Een kijkje in het leven van...

Neem een kijkje in het leven van Ashvien.

Bekijk hier een aantal diensten.

Wij willen je van alle gemakken voorzien.

Hulp nodig met één van onze diensten?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!
Neem contact op

Let's Harvest together.

Wij helpen je om het beste te halen uit al je advertenties.

Bekijk onze diensten