Over Donny.

SEO Consultant

Doelgericht en resultaatgericht

Ik krijg veel energie van het stellen van doelen en deze behalen. Van jongs af aan ben ik al bezig met 'waar wil ik zijn volgend jaar' en 'wat wil ik bereiken'. SEO en online marketing passen goed bij deze voor mij belangrijke waarden. Tijdens mijn opleiding Commerciele Economie, waar we vooral veel leerden over traditionele marketing, had ik al door dat ik juist meer wou leren over online marketing. Daarom heb ik mijn afstudeerstage in 2017 gedaan bij een online marketing bureau. Hier heb ik geen dag spijt van gehad. In 9 jaar tijd voor toffe bedrijven adviezen mogen geven m.b.t SEO. Dagelijks ben ik bezig met content optimalisatie / creatie, linkbuilding campagnes, SEO audits en alle aanverwante taken die bij SEO horen. De veelzijdigheid maakt het een heel tof specialisme.

Passie voor sport

Naast mijn werk als SEO specialist heb ik een grote passie voor sporten. Op mijn 6e ben ik begonnen met Judo. Uiteindelijk 12 jaar laten de zwarte band in ontvangst mogen nemen. Altijd wedstrijden gedaan op hoog niveau. Daarna een paar jaar fitness gedaan en sinds 2017 MMA. Dit is een mix van allerlei zelfverdedigingskunsten als Kickboksen, Judo, Grappling, Worstelen en Braziliaans Jiu Jitsu. Dit doe ik 4 dagen per week.

Natuur en reizen

Naast sporten vind ik het heerlijk om in de natuur te zijn. Ik heb een chalet in Warmond met een grote tuin. Hier kom ik van april tot september heerlijk tot rust. Ook ben ik in deze periode veel te vinden op het strand of in het bos. Ook probeer ik elk jaar een mooie lange reis te maken naar Azie of Zuid-Amerika.

Een kijkje in het leven van...

Neem een kijkje in het leven van Donny.

Bekijk hier een aantal diensten.

Wij willen je van alle gemakken voorzien.

Hulp nodig met één van onze diensten?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!
Neem contact op

Let's Harvest together.

Wij helpen je om het beste te halen uit al je advertenties.

Bekijk onze diensten