Over Eloy.

Webdevelopment & Analytics Consultant

Mijn werk

Bij Online Harvest ben ik werkzaam als Webdevelopment & Analytics Consultant. Met een achtergrond in webontwikkeling, draag ik dagelijks bij aan het succes van ons team door mijn kennis en vaardigheden in te zetten om de meest complexe uitdagingen op te lossen. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe website of het optimaliseren van data-analyseprocessen, ik ga geen enkele uitdaging uit de weg. Het moment dat een probleem is opgelost en alles weer soepel loopt, geeft mij de energie en voldoening die ik zoek in mijn werk.

Passies buiten het Werk

Naast mijn werk bij Online Harvest, besteed ik mijn vrije tijd graag met vrienden en familie. Elk jaar maak ik wel een reis naar het buitenland, waarbij ik zowel binnen als buiten Europa nieuwe avonturen en culturen ontdek. Deze reizen geven mij niet alleen de kans om te ontspannen, maar ook om geïnspireerd te raken door de verschillende manieren van leven die ik onderweg tegenkom.

Vrije tijd

Wanneer ik niet op reis ben, geniet ik ervan om tijd door te brengen met mijn vrienden, zowel in persoon als online. Een gezamenlijke passie voor computerspellen zorgt ervoor dat we ook op afstand verbonden blijven en samen plezier hebben.

Een kijkje in het leven van...

Neem een kijkje in het leven van Eloy.

Bekijk hier een aantal diensten.

Wij willen je van alle gemakken voorzien.

Hulp nodig met één van onze diensten?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!
Neem contact op

Let's Harvest together.

Wij helpen je om het beste te halen uit al je advertenties.

Bekijk onze diensten