Over Jeanine.

Contentcreator & copywriter

Als ik later groot ben.

“Dan ga ik naar New York, ga ik boeken schrijven en schrijf ik liedjes.” Dit was iets wat ik mijn moeder altijd vertelde. Wat begon bij grote dromen, liedjes waar ik mij nu voor schaam en verhalen waar je dubbel om ligt, is nu uitgegroeid tot mijn werk. Vanaf kinds af aan droom ik al groot. En regelmatig zie ik één van mijn dromen werkelijk worden. Inmiddels heb ik al jaren ervaring in het schrijven van o.a. artikelen, blogs, product reviews, liedjes, herschrijven en nog veel meer. Schrijven is zoiets leuks! Geen ene schrijfopdracht is hetzelfde. Elke zin is weer een ander creatief proces.

Voedingscoach

Naast het werk als schrijver heb ik ook jaren mijn eigen bedrijf gehad. Ik had een eigen praktijk als gewichtsconsulent & voedingscoach. Ik weet dus als geen ander hoe belangrijk het is om te streven naar een mooie website, om teksten te hebben die aanspreken en om een mooi visitekaartje te zijn voor de klant. Daarom zal ik altijd mijn uiterste best voor je doen.

Er is meer

Eén van mijn grote dromen is mijn dochter Ja’eli Grace. Zij is het bewijs dat alles mogelijk is bij God. Mijn liefde voor God is groot en dat uit ik door te zingen (in de kerk), daar ben ik worshipleader en schrijf ik nieuwe worshipsongs. Mijn grootste hobby is eten, en dan vooral ook uit eten gaan en úren gezellig tafelen. Ik word daar heel gelukkig van. Waar de meeste mensen tot rust komen op een rustige plek, moet je mij juist neerzetten in een grote stad, het liefst in New York. Hoe meer mensen en prikkels, hoe rustiger ik word. Het liefst ga ik ook elk jaar naar Amerika. Verder hou ik ervan om video’s en foto’s te maken en ben ik actief op social media.

Een kijkje in het leven van...

Neem een kijkje in het leven van Jeanine.

Bekijk hier een aantal diensten.

Wij willen je van alle gemakken voorzien.

Hulp nodig met één van onze diensten?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!
Neem contact op

Let's Harvest together.

Wij helpen je om het beste te halen uit al je advertenties.

Bekijk onze diensten