Over Jeanine.

Contentcreator & copywriter

Als ik later groot ben.

“Ga ik naar New York, schrijf ik boeken en maak ik mijn eigen liedjes.” Dit was iets wat ik mijn moeder altijd vertelde. Wat begon bij grote dromen, liedjes waar ik mij nu voor schaam en verhalen waar je dubbel om ligt, is nu uitgegroeid tot mijn werk en passie. Als kind droomde ik al groot. Nu zie ik regelmatig één van mijn dromen werkelijk worden. Zo sta ik nu bijvoorbeeld veel op het podium en schrijf ik mijn eigen worshipliedjes. Inmiddels heb ik al jaren ervaring in het schrijven van o.a. artikelen, blogs, productreviews, liedjes, en nog veel meer. Schrijven is zoiets leuks! Geen enkele schrijfopdracht is hetzelfde. Elke zin is weer een ander creatief proces.

Voedingscoach

Naast het werk als schrijver heb ik ook jaren mijn eigen bedrijf gehad. Ik had een eigen praktijk als gewichtsconsulent & voedingscoach. Ik weet dus als geen ander hoe belangrijk het is om te streven naar een mooie website, om teksten te hebben die aanspreken en om een mooi visitekaartje te zijn voor de klant. Daarom zal ik altijd mijn uiterste best voor je doen.

Er is meer

Eén van mijn grootste dromen is mijn dochter Ja’eli Grace. Ook haar wil ik leren om haar dromen te leven. Zo houden we enorm veel van reizen en willen we veel landen bezoeken. Waar de meeste mensen tot rust komen op een rustige plek, moet je mij juist neerzetten in een grote stad, het liefst in New York. Hoe meer mensen en prikkels, hoe rustiger ik word. Het liefst ga ik ook elk jaar naar Amerika. Verder houd ik ervan om video’s en foto’s te maken en ben ik actief op social media.

Een kijkje in het leven van...

Neem een kijkje in het leven van Jeanine.

Bekijk hier een aantal diensten.

Wij willen je van alle gemakken voorzien.

Hulp nodig met één van onze diensten?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!
Neem contact op

Let's Harvest together.

Wij helpen je om het beste te halen uit al je advertenties.

Bekijk onze diensten