Over Jonathan.

Social Ads Consultant

Het zit er al in

Mijn passie voor digitale marketing begon meer dan 10 jaar geleden, toen ik voor het eerst de termen 'landingspagina' en 'funnel' tegenkwam. Vanaf dat moment wist ik dat ik er iets mee wilde doen. Ondanks mijn achtergrond in bedrijfseconomie ligt mijn hart bij digitale marketing, met name bij social media ads. Ik geloof dat deze vorm van adverteren enorme potentie heeft en iedereen kan helpen.

Als Social Ads Consultant bij Online Harvest werk ik aan het benutten van de potentie die organisaties al in zich hebben. Vaak is het zo dat we de kansen die voor ons liggen over het hoofd zien en dat we nieuwe inzichten nodig hebben om tot een frisse blik te komen. Door deze nieuwe perspectieven te vinden kunnen we de stappen zetten die nodig zijn om ons doel te bereiken. In de afgelopen vier jaar heb ik mij volledig gericht op social media ads, inclusief de uitdagingen die zich kunnen voordoen

Levensgenieter

Ik vind het heerlijk om te koken en nieuwe recepten uit te proberen. Daarnaast houd ik het hele jaar door van een goede BBQ en ben ik een motorliefhebber. Ik houd ervan om leuke dingen te doen, zoals naar de bioscoop gaan, reizen, uiteten gaan en dansen. Als de gelegenheid zich voordoet, geniet ik er zelfs van om buiten in de openlucht te dansen. Ik geniet dus van de goede dingen in het leven met mijn familie en vrienden, en ik hecht altijd veel waarde aan een goed gesprek en gezelligheid.

Een kijkje in het leven van...

Neem een kijkje in het leven van Jonathan.

Bekijk hier een aantal diensten.

Wij willen je van alle gemakken voorzien.

Hulp nodig met één van onze diensten?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!
Neem contact op

Let's Harvest together.

Wij helpen je om het beste te halen uit al je advertenties.

Bekijk onze diensten