Selecteer een pagina

Jordi.

“Strenght is for service, not status.”

Over Jordi.

Social media consultant.

Vanaf dag één is mijn doel: “Ik wil tevreden klanten zien.”

Als kleine jongen stond ik bij de McDonalds al op mijn tenen om mijn eigen ‘’BBQ-sausje’’ te bestellen. Als ik iets voor elkaar wilde krijgen, dan zorgde ik daarvoor. Ondernemen, marketing en communicatie zat er al in, alleen moest ik het nog ontdekken…

De afgelopen jaren heb ik veel gevoetbald. Toen ik gescout werd voor de KNVB, ‘’de weg naar…’’, wilde ik niets anders dan prof worden. School of voetbal, uiteindelijk heb ik toch gekozen voor de zekerheid van het goed afmaken van school.

Die bewuste keuze heeft mij een heel avontuur opgeleverd. Als accountant bij EY en docent voor de klas heb ik veel mogen leren. Toch sloten beide vakken niet helemaal op mijn persoonlijkheid aan. Tot ik kennis maakte met online marketing.

Vanaf dag één heb ik ontzettend veel mogen leren binnen de online marketing. Social media adverteren was het helemaal. Ik heb mij binnen Online Harvest mogen specialiseren in Facebook en Instagram adverteren. Vanaf dag één was mijn doel: ‘’Ik wil tevreden klanten zien!’’. Tevreden klanten is voor mij het hoogst haalbare binnen Online Harvest. Wat ik goed kan zet ik graag in om klanten blij te maken!

Mocht je mij nog wat beter willen leren kennen…

In de zomer van 2017 ben ik getrouwd met de mooiste vrouw van de wereld. Ik houd van lekker eten, voetbal en een mooie reis naar een warm land. Daarnaast ben ik vaak te vinden in de kerk waar ik heen ga. Ik werk graag actief mee aan kinder- en jongerenwerk. Maar advies geven over de content, campagnes en strategieën online marketing doe ik natuurlijk ook graag 🙂

Een kijkje in het leven van…

Neem een kijkje in het leven van Jordi.

Bekijk hier een aantal diensten.

Wij willen je van alle gemakken voorzien.

Media design

Het beste visuele materiaal ontwikkelen voor social media & andere uitingen.

Adverteren op LinkedIn

Adverteren op een zakelijk social media platform.

Adverteren op Instagram

Adverteren op het snelst groeiende social media platform: Instagram.

Hulp nodig met één van onze diensten?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!

Let's harvest together.

We helpen je om het beste te halen uit al je advertenties

Online Harvest