Over Lisa.

Social Ads Consultant

Wow-factor

Als opgeleide HR-professional ben ik altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. Door inzicht te krijgen in de achterliggende gedachten van de nieuwe campagnes geloof ik dat er een wow-factor gecreëerd kan worden. Toen ik mijn minor ‘Journey of People’ (van de opleiding Commerciële Economie) afrondde veranderde mijn visie op marketing.

Ik werd enthousiast van het creatief en analytisch denken, het snel schakelen en het behalen van succesvolle resultaten.

Hier bij Online Harvest ben ik Social Ads Consultant, waarin ik kennis opdoe in social media marketing en mijn kunde verbreed als consultant. Nog steeds gericht op het leveren van die wow-factor in elke samenwerking.

Mocht je mij nog wat beter leren kennen…

Naast mijn werk ben ik een echte levensgenieter. Ik houd van dansen, reizen en goede concerten. Maar je kunt mij ook snel vinden op de bank met een goed boek of uiteraard scrollend door Instagram, Snapchat of Facebook. Daarnaast maak ik het liefst elke dag een boswandeling met mijn man, lunch ik graag luxe met een vriendin en kan ik uren verdiept zijn in het leren van een nieuwe creatieve hobby. Al deze gekke trekjes uitten zich in mijn vrijwilligerswerk. Zo ben ik actief bij het jongerenwerk in mijn kerk en organiseren we de leukste, grappigste en gezelligste activiteiten.

Een kijkje in het leven van...

Neem een kijkje in het leven van Lisa.

Bekijk hier een aantal diensten.

Wij willen je van alle gemakken voorzien.

Hulp nodig met één van onze diensten?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!
Neem contact op

Let's Harvest together.

Wij helpen je om het beste te halen uit al je advertenties.

Bekijk onze diensten