Over Peter.

Designer

Altijd al creatief gedreven

Als kind wist ik al dat ik later een creatief vak wilde gaan doen, het maken en creëren van iets gaf mij ontzettend veel energie. Met een opleiding als grafisch vormgever en daarna aansluitend een HBO opleiding aan de Willem de Kooning Academie genaamd Advertising heb ik hieraan uiting gegeven en mij zo ontwikkeld als ontwerper en creatief. Ik heb mogen werken aan campagnes en concepten die bijdragen aan de positionering en merkbeleving van klanten als de NS, het UWV, ‘s Heeren Loo, de Zuidas, voor non-profit organisaties, verschillende gemeentes en organisaties met een groot maatschappelijk profiel.

Jouw unieke uitstraling

Wat mij altijd opvalt is hoe moeilijk organisaties en (kleine en grote) ondernemingen het vinden om hun eigen unieke professionele uitstraling te vinden. En ook hoe ze dit consequent kunnen doorvoeren in al hun offline en online communicatie. Als designer help ik graag jouw organisatie, onderneming of plan de uitstraling te geven die het verdient. Een visuele uitstraling die op een professionele en aansprekende manier laat zien waar jij voor staat. 

Naast Online Harvest

Naast mijn werk als designer ben ik actief als muziekproducer en DJ. Ik breng muziek uit onder de naam Retain en wil naast mijn passie voor dancemuziek, hierin ook uiting geven aan mijn christelijk geloof. Zo hoop ik een doelgroep aan te spreken die geniet van dancemuziek of ook specifiek luistert naar mijn muziek vanwege de songteksten. Ook ben ik actief als jongerenwerker in mijn kerk, kijk ik graag naar de Formule1 en ga ik graag een rondje karten.

Een kijkje in het leven van...

Neem een kijkje in het leven van Peter.

Bekijk hier een aantal diensten.

Wij willen je van alle gemakken voorzien.

Hulp nodig met één van onze diensten?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!
Neem contact op

Let's Harvest together.

Wij helpen je om het beste te halen uit al je advertenties.

Bekijk onze diensten