Over Rick.

Google Ads consultant

Uw adviseur

Cijfers en data analyseren. Ieder klant wil ik met deze vaardigheid een stap verder naar voren begeleiden. Situaties herkennen en het geven van adviezen om organisaties aan meerdere oplossingen te helpen geven mij die extra motivatie in mijn werk.

Inmiddels heb ik verschillende werkervaringen achter de rug zoals accountmanagement bij Vakmedianet, de grootste B2B uitgeverij van Nederland, en werkzaam zijn als klantenservice medewerker bij Coolblue, één van de meest innovatieve bedrijven uit Nederland. Met mijn werkervaring als sales professional en afgeronde sportmarketing opleiding sta ik klaar om klanten te ondersteunen met het behalen van hun doelstellingen en marketingplannen.

Muziek

Naast mijn loopbaan carrière ben ik actief als worshipleader in de kerk. Ik speel akoestisch gitaar en ik zing er ook graag bij. Daarnaast ben ik vooral praktisch uitvoerend bezig zoals planningen maken, diensten voorbereiden en het verzamelen/maken van bladmuziek.

Samenwerken en presteren

Tot slot houd ik ervan om mooi attractief voetbal te kijken. Mijn favoriete voetbalspelers zijn Frenkie de Jong, Hakim Ziyech en natuurlijk Lionel Messi. Ook ben ik enorme fan van Formule 1. De topsport mentaliteit van Max Verstappen en in teamverband samenwerken om bijvoorbeeld de snelste pitstop te maken tijdens een race is voor mij hét voorbeeld van optimaal presteren onder druk.

Een kijkje in het leven van...

Neem een kijkje in het leven van Rick.

Bekijk hier een aantal diensten.

Wij willen je van alle gemakken voorzien.

Hulp nodig met één van onze diensten?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!
Neem contact op

Let's Harvest together.

Wij helpen je om het beste te halen uit al je advertenties.

Bekijk onze diensten