Over Swendy.

Webdeveloper

Wie ik ben

Mijn naam is Swendy en ik hou ervan om het beste uit alles te halen. Een positieve en creatieve mindset gaat altijd met mij mee. Ik ben iemand die ver vooruitkijkt naar alle mogelijkheden om van elke situatie een avontuur te maken, strevend om een strategisch ondernemend consultant te zijn.

In het werkveld

Ik ben altijd op zoek naar punten die beter kunnen. Maar ook vind ik het belangrijk dat het voor iedereen om mij heen leuk is. Het veroorzaken van een lach bij mijn collega’s en zeker ook bij elke klant is voor mij belangrijk. Proactief is hoe ik elke opdracht met al mijn aandacht benader.

Buiten werk

Ik ben vaak bezig met YouTube-video's voor het kanaal Skogz, waar ik regelmatig op upload. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om dagelijks tijd met de Here Jezus te besteden. Daarom ben ik ook altijd actief betrokken bij de kerk en het evangelie.

Erg sportief en muzikaal

Al sinds jonge leeftijd speel ik instrumenten zoals gitaar, drums en piano en heb ik altijd van sporten gehouden. Dit kan e-sports zijn, maar ook fysieke sporten. Zo ben ik regionaal kampioen geworden in voetbal, waterpolo en dammen.

Een kijkje in het leven van...

Neem een kijkje in het leven van Swendy.

Bekijk hier een aantal diensten.

Wij willen je van alle gemakken voorzien.

Hulp nodig met één van onze diensten?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!
Neem contact op

Let's Harvest together.

Wij helpen je om het beste te halen uit al je advertenties.

Bekijk onze diensten